15.02.2008 г., 19:17 ч.

Без изход 

  Поезия » Любовна
598 0 4
Когато съм до теб боли,
защото губя себе си.
Когато съм далеч боли,
защото част от мене си.

Вълните от любов разбиват се
в скалите от непримирение,
горчивите сълзи размиват се
в нетрайно и неискрено търпение.

От нас е всеки спрял
на своя бряг от сляпа гордост,
а помежду ни има цял
океан недоизречена самотност.

© Росица Желева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??