14.09.2011 г., 13:39 ч.

Без любов 

  Поезия » Любовна
713 0 1

 

 

Незнам дали отново ще те видя,

може би е по-добре така.

Защо времето което ни се даде,

ти превърна във война?

 

Исках само радост да ти нося,

защо видя в мене грях?

Уморих се да се боря

с твоя вечен, фанатичен страх.

 

Знам, сега спокойно ще живея,

никой нe ще ме нарани.

Но радост няма пак да преживея

и сърцето лудо да тупти.

 

И за теб така ще бъде

не ще водиш вътрешни борби.

Само годините ще се търкалят,

без любов и без мечти.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • да, мила Лили...само годините ще се търкалят,
    но за слабите души, не оценили, не разбрали любовта..
    със сърцето написан стих, прегръщам те, с много обич.
Предложения
: ??:??