10.07.2008 г., 16:27 ч.

Без любов аз не мога да дишам 

  Поезия » Любовна
787 0 20

Колко обич разпръснах в живота си,

уморих се от толкоз разлъки!

Днес сърцето ми празно, самотно е...

Липсва в него любовна магия!

 

 

Тъжно, голо, ужасно, сиротно е...

Боже, аз пред теб коленича

и те моля върни обичта ми!

Без любов аз не мога да дишам!

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??