Jul 10, 2008, 4:27 PM

Без любов аз не мога да дишам 

  Poetry » Love
839 0 20

Колко обич разпръснах в живота си,

уморих се от толкоз разлъки!

Днес сърцето ми празно, самотно е...

Липсва в него любовна магия!

 

 

Тъжно, голо, ужасно, сиротно е...

Боже, аз пред теб коленича

и те моля върни обичта ми!

Без любов аз не мога да дишам!

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??