10 jul 2008, 16:27

Без любов аз не мога да дишам 

  Poesía » De amor
838 0 20

Колко обич разпръснах в живота си,

уморих се от толкоз разлъки!

Днес сърцето ми празно, самотно е...

Липсва в него любовна магия!

 

 

Тъжно, голо, ужасно, сиротно е...

Боже, аз пред теб коленича

и те моля върни обичта ми!

Без любов аз не мога да дишам!

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??