26.07.2017 г., 10:07 ч.  

Без Майчина Насока 

  Поезия » Любовна, Еротична, Философска
749 0 1

От малка сластна си мръсница, 

липсва ти морал, всеки туй го вижда.

Над теб, и над твоята връстница,

бурята по-малко всеки ден приижда.

 

Липсва възпитание,

родители виновни.

Туй довежда до страдание,

и проблемите огромни.

 

Без ценностна система,

грешката ти е простена.

Но когато вдигаш си краката,

мисли за бъдещето на децата.

 

И не знам защо тъй силно,

всичко вижда ми се много стилно...

 

Родителите побесняват,

отглеждайки безнравствена особа,

Не знаят как да възпитават,

и казват, че "тегнело над тях прокоба".

 

Изгубено във мрак,

без майчина насока.

Всичко превръща се във прах,

щом момичето е без посока.

 

Острие или бесило?

Безумието за ножа е точило.

Баща и майка от нея се отричат,

във омраза нетърпима и се вричат.

 

На дълбоко, затрупани със пръст,

и двамата различни са на ръст.

Млади и невинни, майка със дете,

над тях пошло бди родител без сърце.

© Екатерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не мога да разбера защо някой ти е поставил една звезда.
    Твоята творба е на болна тема в нашето общество и може би някой се е почувствал гузен.
Предложения
: ??:??