14.01.2008 г., 21:11 ч.

Без нея и мен... 

  Поезия » Любовна
1329 0 18

Тя е твойта жена.

Аз съм твойта вина.

Тя е твойта котва.

Аз съм твойто море.

Тя е твоят бряг.

Аз съм твойта вълна.

Тя е твойта царица.

Аз съм твоят замък.

Тя е твойта истина.

Аз съм черният фон.

Тя е твойта луна.

Аз - неосветена страна.

Тя е твоят огън.

Аз съм пепелта.

Тя е...

Аз съм...

Но ти не си ти

без нея и мен...

 

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??