6.11.2008 г., 22:25 ч.

Без обич 

  Поезия » Друга
624 0 4

Отлитат дните бледо смирени,

приема ги безкрая в своя покой,

чувства в сърцето отдавна стаени,

беэстрастното време отнася ги в рой.

 

Не ще ги по пътя слънце огрее,

нито в тъма лунен лъч освети,

не ще сърцето с трепет закопнее,

залиняло без радост, обич, мечти.

 

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??