6.01.2012 г., 10:19 ч.

без пунктуация, дъхът е за сричане 

  Поезия » Любовна
1243 0 4


        "без пунктуация, дъхът е за сричане"

 


без пунктуация

с ритъм
толкова красиво трепти нощта с теб
забравих
ръце какво може да правят с човек

оставам
по себе си със затворени очи и откривам
събуждане
а с безвремието ни бълнувам пътуване

какво може
да вземем на тръгване с птиците

общото небе

без пунктуация и дъх за сричане/

/Дъх за сричане

С ритъм.
Толкова красиво трепти нощта с теб.
Забравих.
Ръце какво може да правят с човек?

Оставам.
По себе си със затворени очи и откривам.
Събуждане.
А с безвремието ни бълнувам пътуване.

Какво може?
Да вземем на тръгване с птиците

общото небе?

Без пунктуация, дъхът е за сричане.

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??