26.09.2017 г., 13:58 ч.

Без път 

  Поезия
194 0 2

Безвремието ме натиска 

и безнадежност ме наляга. 

Една далечна неизвестност 

разкрива се и се предлага.  

 

Едно неясно полуутре, 

едно нечакано разлято 

разкъсва днешните копнежи 

и аз те имам, но за кратко.  

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??