Сърцето ми е рядка птица,
а твоето е като остър нож.
Два свята, основани на измислица,
два звука – един лишен е от разкош.
Сърцето ми е ледената шапка,
скриваща ме от разочарование,
а твоето е малка капка,
пълна с липса, отсъства съдържание.
Сърцето ми е влак препускащ,
преминава всяко разстояние,
а твоето - шофьор невиждащ,
за изпуснат знак търсещ оправдание.
© Деси Всички права запазени