Без (с)мисъл
Огън и вода - банална комбинация,
прозираща във свойта простота,
пречупена през призмата лъжа
на една безмислена алиенация.
Копирам стиховете си, за да се четат,
а те от огъня на моите лъжи -
удавени, във пепел се рушат
и аз сама ги трия от архива.
Безизразни слова - това е суета,
извираща от баналната игра
на думи, преплетени с мечти,
на всяка приказка със "Happy end".
Тръгни, върни се и пак се спри -
копирай, архивирай, трий
и пак се замисли,
че няма смисъл - РАЗБЕРИ!
...
И по-добре не го търси!
© Бианка Тошева Всички права запазени