12.04.2018 г., 18:59 ч.

Без сбогом 

  Поезия » Друга
1001 3 3

Без сбогом си отиде, мамо.

Тихо и безмълвно.

Чакам те и знам,

че път обратно няма

Само споменът остана, мамо.

Усмивката, с която

ни посрещаше на двора.

Ах, как ми липсваш, мамо,

как нужна ми е твоята опора.

Пожар да беше

в него щях да скоча

и да те измъкна, мамо,

а то бе болест непощадима,

отнела те от нас

в онази люта зима.

Скърбим и чакаме те, мамо,

но знаем, че път обратно няма.

Почивай в мир,

обична мила мамо,

на всички си раздаде

сърцето си голямо!

 

© Стефка Брайнова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??