1.04.2017 г., 13:30 ч.

Без шеги 

  Поезия » Любовна
236 3 3

И се шегуваме. С любовта. И не вярваме ужким.

Колко обичаме и колко дълбоки са чувствата.

 

И се усмихваме. Знаещи. Какво изпитваме всъщност.

Доближим ли се много, се разтреперваме вътрешно.

 

И си казваме. Всичко. Освен няколко думи.

Днес първи април е. Обичам те. Чу ли?!

© Надежда Тошкова Всички права запазени

01.04.2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??