9.02.2008 г., 9:40 ч.

(без) Силен 

  Поезия » Любовна
617 0 6

Кой ти каза, че за теб ще плача,

че за тебе още ме боли?

Нима не знаеш - аз съм силен

и не капят от очите ми сълзи.

Кой ти каза, че за теб ще страдам

без утеха цял живот.

Защо повярва - аз съм силен,

а не на самотата роб.

Кой  ти каза, че не мога да обичам,

че любовта си за тебе пазя?

Така е - не мога вече да отричам -

още те обичам, а себе си аз силно мразя...

© Илия Кърпаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??