Кой ти каза, че за теб ще плача,
че за тебе още ме боли?
Нима не знаеш - аз съм силен
и не капят от очите ми сълзи.
Кой ти каза, че за теб ще страдам
без утеха цял живот.
Защо повярва - аз съм силен,
а не на самотата роб.
Кой ти каза, че не мога да обичам,
че любовта си за тебе пазя?
Така е - не мога вече да отричам -
още те обичам, а себе си аз силно мразя...
© Илия Кърпаров Todos los derechos reservados
Поздрави за стиха!