Животът е, когато
в бурните води потапяш се без страх
и в пяната на твоята вълна
скриваш свойте угризения.
Покрива те със своята мътилка,
а после в бързей,
очистваш страховете жалки.
Вливаш се спокоен в море от
страст и чувства странни
отдаваш се без жал
с останала единствена капчица морал.
Потапяш се отново
и чакаш да те повлече вълната твоя
отдаваш се и знаеш - не ще се колебаеш...
останал си с последна капчица морал - не го желаеш!
Достигнал си прибоя разбиващ всичко на парчета,
моралът разпилял си в пяна от кошмар
отдал душата си на ада, в който днес живееш.
© Анжела Ангелова Всички права запазени