17.09.2009 г., 20:47 ч.

Без свещи за срещи 

  Поезия
434 0 2


"Без свещи за срещи" 

 

Не те познавам,
не се познавам. Отдавна
тръгнах  в посоката на вятъра.

Не си ми онзи, нито този.
Аз каквато съм, нека остана.
Морето е дълбоко и за двама ни.

Където съм, утре ме няма.
Оставих надеждата - без свещи
за срещи, по дирята в дланта ми.


И пак, обърка се, не си ми звезда,
не си и мечта, просто си менe
в онези душевни огледала,
правени само от Бога.

***

Посветено на Вярата ми

в Любовта и Надеждата, която

винаги се дели и за двете по много!

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??