4.01.2012 г., 13:59 ч.

Без сън 

  Поезия
819 0 2

Не мога да заспя, не мога.
Обричам се на тебе, нощ.
Под почернената тога
криеш ме със свойта мощ.

 

Вече месеци ти се отдавам -
сам сама, без  звук, без стон.
По-добре съня си да продавам,

не деня ужасен с "весел" фон...

© Цуци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??