Jan 4, 2012, 1:59 PM

Без сън 

  Poetry
815 0 2

Не мога да заспя, не мога.
Обричам се на тебе, нощ.
Под почернената тога
криеш ме със свойта мощ.

 

Вече месеци ти се отдавам -
сам сама, без  звук, без стон.
По-добре съня си да продавам,

не деня ужасен с "весел" фон...

© Цуци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??