Без театъра живота го няма -
без да се ровиш в стар реквизит,
и сред шапки, перуки, костюми
не откриваш собствения си лик...
Без театъра живота го няма -
без да репетираш на времето напук,
и между сценарии, пиеси и роли
не откриваш собствения си лик...
Без театъра живота го няма -
без да тръпнеш на сцена всеки миг,
и публика след публика
не открива в теб собствения си лик!
© Някога Някъде Всички права запазени