Aug 10, 2007, 3:34 PM

Без театъра живота го няма  

  Poetry
654 0 2
         
                                    на П. Н.

Без театъра живота го няма -

без да се ровиш в стар реквизит,

и сред шапки, перуки, костюми

не откриваш собствения си лик...


Без театъра живота го няма -

без да репетираш на времето напук,

и между сценарии, пиеси и роли

не откриваш собствения си лик...


Без театъра живота го няма -

без да тръпнеш на сцена всеки миг,

и публика след публика

не открива в теб собствения си лик!

© Някога Някъде All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??