13.06.2021 г., 12:10 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
92 0 0

Не искам веч любови и разлъки 
И огнени и страстни недоизживяни бури
Не искам да затварям във сандъци
Чувства, глас любим изпепелени в  звуци

 

Не искам бавно спомените да изгарят
С надежда мъртва да живея във заблуда
Не искам нощите ми всичко да изплачат 
И сънища безумни след себе си да влачат

 

Не искам да опитвам душата да закърпя
След теб не искам да обичам други
И туй сърце на милион места пробито
За теб ще бие някъде дълбоко скрито

© Десислава Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??