4.12.2008 г., 9:59 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
638 0 0
Без теб така е пусто,
душата ми крещи от самота!
Разхождам се в тълпа от хора,
а съм самотна,
не виждам и не чувам нищо,
без теб съм птица с подрязани крила,
без теб самотно цвете съм,
без слънце, въздух и вода!
Не искам никога да те загубя,
без теб душата ще увехне,
сърцето ще изтлее в самота!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??