20.11.2008 г., 20:41 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
670 0 0

Удавих се,

но ти не беше там,

горях на клада

и във пропаст бях,

но ти не бе и там.

Какво ли още

сама не преживях

и ти едва ли бил си там.

Сега отровата

в кръвта ми е пропила,

но моля те върви,

недей да бъдеш ти до мен,

без тебе аз живях

и след ада оживях.

© Галя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??