Nov 20, 2008, 8:41 PM

Без теб 

  Poetry » Love
677 0 0

Удавих се,

но ти не беше там,

горях на клада

и във пропаст бях,

но ти не бе и там.

Какво ли още

сама не преживях

и ти едва ли бил си там.

Сега отровата

в кръвта ми е пропила,

но моля те върви,

недей да бъдеш ти до мен,

без тебе аз живях

и след ада оживях.

© Галя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??