30.12.2011 г., 17:28 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
901 0 4

Отричай ме! Погубвай ме! Мрази ме!

И забрани ме на мечтите си.

Изтрий от паметта си мойто име,

А спомените превърни във стихове.

Като настинка ме преболедувай.

И забрави ме. Като страшен сън.

За тебе път без изход съм. Не чуваш ли?

И твойта страшна гибел съм.

Отричай ме! Погубвай ме! Мрази ме!

Проклинай ме със гняв свиреп!

Ден-два ще те боли и ще ти мине.

Но аз? Ще мога ли без теб...

© Христина Маджарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??