3.11.2005 г., 21:11 ч.

БЕЗ ТЕБ 

  Поезия
1374 0 3

Забраних си да мисля за теб
и мечтите без болка изгоних.
Във сърцето си - ширнала степ -
се намерих в деня си бездомен.
Екот таен и бърза вода
разлюляха съня ми тих нощем
и превърнах се мигом в искра,
и прошепнах си: Още... и още...

Научих се да живея без тебе
и мечтите отново в съня да изгоня...
Научи ме пак деня да познавам,
по сърцето със мисли да пиша -
отминаващи чувства, не бивали,
забранена любов, но е истинска.
По очите сълзата се стича -
пак за теб от сърцето частица...
Да остане във мислите скрита!!!...

08.2005г.
Хиляди благодарности на Ели:)))

© АНИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Отличен и от мен!
  • И на мене ми харесва....6 с усмивка от сърце
  • "забранена любов но е истинска" това ми хареса.Забранените неща са наи сладки и най силно ги искаме и се борим да ги получим.Браво!Хареса ми!
Предложения
: ??:??