3.07.2024 г., 1:10 ч.

Без теб!? 

  Поезия » Строги форми
157 2 2

Без тебе въздухът не стига,
звездите чезнат във тъмата.
Една светулка тъжно мига,
изгубила се сред житата.
В миналото се заплетох
и сякаш времето замръзна.
Навън е топло юлско лято,
а в мен студено е и зъзна.
Ръце протягам в тъмнината
и търся спомен да се сгрея.

В очите гасне светлината,
за топла ласка все копнея.


Съдбата май свали си грима,
но и надежда винаги ще има.

© Мом Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Сонет за среща или за раздяла »

12 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??