4.12.2007 г., 6:21 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
578 0 7
 
    Без теб

Колко е душата ми ранима,
и дори само дни без теб...
Сърце се скита самотно, тъжно,
и там е, ах, там е до теб...

Затварям очи, пак те сънувам,
частичка от тебе съм аз...
И чайките, и вълните морски,
чакат с мен, в късния час...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??