10.06.2005 г., 23:47 ч.

Без теб 

  Поезия
1175 0 1
Не мога да погреба любовта си
и да продължа да живея без теб.
Без теб изгубих радостта си.
Сърцето сковано е в лед.

Без теб увяхвам като орхидея,
оставена дълго време без вода.
Без теб вървя по самотна алея.
Напред не виждам как ще продължа.

Старите чувства се наддигат
като призраци от своите гробове.
Твоят глас до мен нощем достига.
Едно сърце-ранено и самотно-те зове.

По бузите ми се стичат сълзи,
сякаш се ронят мъниста.
Едно сърце,една душа и две очи
ще те дарят със обич-искрена и чиста.

Обичам те-всяка дума е целувка.
Дума,като звук на флейта трептяща.
Искам да те даря с най-нежната милувка.
Без теб душата ми е в ада горяща.

© Стела Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??