30.03.2024 г., 11:04 ч.  

Без теб не мога 

  Поезия » Любовна
68 1 0

   

     Без теб не мога

 

Без теб не мога да живея,

сърцето ти затворено мълчи.

Без теб не мога да се смея,

но знам, не ме обичаш ти.

 

Без теб светът е скучен, тъжен,

очите ми са езерна вода

и всеки порив е ненужен,

когато липсва любовта.

 

Аз във душата си те нося,

но само ти ме приеми!

Тръгни във моята посока,

пътеката далечна намери!

 

Без теб не мога да живея,

така е всеки божи ден.

Ще ме погледнеш ли, не зная

и ще се влюбиш ли във мен?

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??