11.08.2009 г., 15:29 ч.  

Без теб се чуствам зле 

  Поезия » Любовна
639 0 0

Усещам как ме потиска тишината,

чувствам се много зле.

Гостенка ми е самотата,

а времето бавно, бавно тече.

 

Неговото често отсъствие

ме довежда до тук.

Все съм в носталгично състояние,

няма ли изход друг?

 

Не искам самотна да съм аз,

нито да се чувствам зле.

Не искам минутата да е час,

искам да съм с моето момче.

 

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??