9.10.2011 г., 23:36 ч.

Без твоята обич не мога 

  Поезия » Любовна
764 0 4

 

"И ти го знаеш, както аз го зная,

че заедно ще бъдем с теб до края,

понеже твърде мъчно се делят

на този свят морето и брегът."

Валери Петров

 

Бих забравила всяка обида,

заменила бих ада

със рай.

Но не мога от теб да си ида,

да зачеркна началото

с край.

 

Като гларус от морския бряг,

ако някой от нас

отпътува,

ще намери ли другият знак,

осъзнал

любовта колко струва?

 

Ние с тебе сме бряг и вълна,

и сме свързани с вечност -

от Бога.

Бих живяла без хляб и вода,

но без твоята обич -

не мога!

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??