22.12.2007 г., 0:47 ч.

Без тяло... 

  Поезия
659 0 10
***
Пробий ме искрено... догробно... демонично...
от язви да умирам премаляла...
Любовно сривай ме... доклетъчно... различно...
пред всичките ти порти съм се свряла...

И цъфна пламенно... кървящо... стигматично...
пониквам в улеи... тека гореща...
Израствам вихрено... буящо... нетипично...
във твоята одежда полувеща...

Пробий ме дънно... вяло... безразлично...
а аз за рая полусънно ще ти кажа...
за бремето... суетно... многолично...
с което кухините в теб ще смажа...

И цъфна гола... смъртна... невротична...
във ложето до пукот отшумяло...
За теб изтляла... зла... енигматична...
от раните  останала без тяло...


© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??