16.10.2023 г., 10:38 ч.

Без вяра 

  Поезия
141 0 0

без

вяра се

служи на звяра

 

без

вяра е

мрак и поквара

 

без 

вяра се

в пъкъл изгаря

 

без

вяра и

свят се събаря

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??