13.09.2023 г., 6:31 ч.

Без задръжки... 

  Поезия » Любовна, Еротична
244 1 2

Без задръжки...

И тази вечер... Явно ще съм сам...
Но тази вечер, сякаш е различна...
Отново в страсти съм облян...
И в странно чувство... Нетипично..!

 

Изпитвам Страст... Но не душевна...
И Любов, не ми се иска...
Може би, нощта ще е вълшебна...
Жена във мен... Ще се притиска..!

 

Иска ми се Секс... И нищо друго...
Див и страстен... Без задръжки...
Първо плавно... После грубо...
Безчувствено... За спорта... Без болежки..!

 

За теб е неприлично... Неразумно...
Но Аз желая тази глупост...
Не ме поглеждай странно...
Някак умно...
Искам тази нощ...
И тази... Лудост.!!!

 

Калоян Христов©️
(Chris Heart)
New Beginning
11.09.2020
London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??