28.06.2017 г., 9:02 ч.

Без заглавие 

  Поезия » Любовна
281 3 0

               Без заглавие

 

Една сълза - разплакано момиче.

Една любов - след огън пепелта.

Една следа - умиращо кокиче.

Един живот - пресъхваща река.

 

Вятърът - въздишка на обречен,

безкраен път - нестихваща тъга.

Заглъхнал вик към хоризонт далечен,

и само ти си пътник във нощта.

 

А тишината като дъжд проливен

за миг не спира, все вали, вали.

Само облаците тъй умират -

без любов, без обич, без мечти!

 

20.04.94г.

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??