22.12.2007 г., 19:30 ч.

Без заглавие... 

  Поезия » Любовна
1116 0 3

Още помня началото...

хубаво беше, нали?!

Нямаше го отчаянието,

което сега е в нашите души.

Нямаше го чувството

на празнина и хлад...

Нямаше ги сълзите

в тъмните нощи изплакани!

Защо ли ги нямаше всички

тези неща?!

А, да! Сега си спомних...

Тогава ти май ме обичаше.

За съжеление не е било истина.

Явно аз съм се лъгала,

но трябваше ли да става така?

Днес, когато преживях

всичко това, ти казвам едно:

Сега те мразя повече от всичко

и от всеки на света!

© Плами Стойкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е.
  • Росен, много благодаря за коментара! Това ми е първото стихотворение и обещавам, че ще се старая много и ще продължавам да пиша!
  • Стиха ти започва много добре,но на финала малко се губи поезията...И все пак продължавай...можеш...имаш талант.И добре дошла!!!
Предложения
: ??:??