15.02.2012 г., 22:54 ч.

Без злоба 

  Поезия » Любовна
507 0 0

* * *
Научих се да разбирам всички жени,
затова и така ме обичат.
Мога да общувам със стотина дори,
приятелки истински хич не ми липсват!

... има и хиени, уви - предлагат ми разни широко отворени
порти - през които само да вляза.
А пък аз искам теб - от теб не мога да се откажа...

 А хиени лукави край мене говорят ми нежни слова
 и ме мамят в спални - легла с балдахини и рози,
 предлагат ми своите тела...

 Ала знам, че бодлите се раждат от рози...

© Христо Вьлчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??