25.01.2023 г., 14:51 ч.

Безценни 

  Поезия
151 0 0

Безценни сте мои истини,
не ви давам, мои сте.
Безценни сте мои утрини,
нещастници посрещнали слънцето.
Не ви пускам наникъде,
имате пътя си верен.
По който ще срещнете живота си,
но аз ще бъда непотребен.

 

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??