Jan 25, 2023, 2:51 PM

Безценни 

  Poetry
150 0 0

Безценни сте мои истини,
не ви давам, мои сте.
Безценни сте мои утрини,
нещастници посрещнали слънцето.
Не ви пускам наникъде,
имате пътя си верен.
По който ще срещнете живота си,
но аз ще бъда непотребен.

 

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??