25 ene 2023, 14:51

Безценни 

  Poesía
152 0 0

Безценни сте мои истини,
не ви давам, мои сте.
Безценни сте мои утрини,
нещастници посрещнали слънцето.
Не ви пускам наникъде,
имате пътя си верен.
По който ще срещнете живота си,
но аз ще бъда непотребен.

 

© Доротея Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??