3.12.2007 г., 13:23 ч.

Бездомници 

  Поезия
513 0 11

Думте ми са бездомници -

като мен.

Живеят по пътя...

Безцелно.

И се удрят в решетките на късия ден,

и мълчат безпределно.

 

И гоним се с времето

като деца - уж безгрижно,

а аз не вярвам във чудеса,

но не спирам и да се движа.

© Любомира С Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??