13.04.2006 г., 13:45 ч.

Бездумие 

  Поезия
1294 0 3
На думите
отвърнах с бездумие
Бриза целунах по бузата
На птиците казах, че
съм безумна
А теб те кръстих  - безсъние
На пътя поръчах: Върни ми го!
Писмо на брезата изпратих,
а теб те чаках в безлуние,
но безлунна стана душата ми.

© Десислава Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??