Apr 13, 2006, 1:45 PM

Бездумие 

  Poetry
1304 0 3
На думите
отвърнах с бездумие
Бриза целунах по бузата
На птиците казах, че
съм безумна
А теб те кръстих  - безсъние
На пътя поръчах: Върни ми го!
Писмо на брезата изпратих,
а теб те чаках в безлуние,
но безлунна стана душата ми.

© Десислава Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??