27.05.2007 г., 10:31 ч.

Безименно 

  Поезия
664 0 1
Дъждът вали навън,
а аз сама съм.
Гърми небето,
всичко пак пречиства.
И идва пролет,
с нея любовта красива.
Но думите сега не стигат пак
да кажат всичко.
Обичах те
и всичко ти прощавах.
Лъжите, волностите,
гордостта...
Вали дъждът
и всичко заличава.
Мечтите ни и грешките,
и любовта...!!!
 

© Сандра Неста Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??