9.02.2005 г., 0:51 ч.

Безжалостно и още 

  Поезия
902 0 1

 

             (на Мериан)

Луна целунала звезда,
и обладала приливи.
Разгонила стада от диви биволи,
нахлула скандално просто
в чертозите
на паралелни светове
с дисагите
на богомилска ерес.
Безжалостно проникване.

Жена-стихия,
фурия вероломна,
знаеща какво иска,
денем и нощем
просто,
просто
да се притиска,
а Той да я гали
и да я поиска,
а Тя безжалостно да стене:
още, още, още...

Намерила е вече МЕРИ -
АН - своята третинка,
принцът от мечтите,
звездосвят,

Тук и Сега
в тоз свят,
на земята,
в извивките от думи
разсъблечени.
Езически
просто
целува МЕРИ - АН,
целува АН – МЕРИ,
потънали в безкрайността,
целуват се,
безспирно
и безжалостно,
и още,
и още,
и още...

Целува се Луната със Звезда.
Жена зачева Свят.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??