13.03.2011 г., 9:06 ч.

Безкраен свят 

  Поезия » Любовна
579 0 0

В безкраен свят

от розови мечти,

ела, вземи ме и там  ме заведи!

 

Да ме целуваш нежно сред пороя...

да ме галиш, стенеш...

искам аз да бъда само твоя!!!

 

Нашият свят - красив като рая,

обзет е със страст, нежност, чистота от безкрая!

 

Влюбена съм в теб,

но  мисля, че дори  не зная...

че те обичам как да ти призная???

 

Просто ела и в този свят от мечти,

грабни ме и там ме заведи...

ще те обичам искрено...

ще бъда само твоя...

ще те целувам, ще те галя,

ще те гледам нежно...

... сред пороя...!

© Катерина Котева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??