В безкраен свят
от розови мечти,
ела, вземи ме и там ме заведи!
Да ме целуваш нежно сред пороя...
да ме галиш, стенеш...
искам аз да бъда само твоя!!!
Нашият свят - красив като рая,
обзет е със страст, нежност, чистота от безкрая!
Влюбена съм в теб,
но мисля, че дори не зная...
че те обичам как да ти призная???
Просто ела и в този свят от мечти,
грабни ме и там ме заведи...
ще те обичам искрено...
ще бъда само твоя...
ще те целувам, ще те галя,
ще те гледам нежно...
... сред пороя...!
© Катерина Котева All rights reserved.